Kodowanie kluczyka - czy ktoś pomoże? Pruszków i okolice
Witam, mam problem ze swoim pilotem do Skody octavii. Przed wymianą baterii działał ale słabo, a po wymianie baterii pilot nie działa i na dodatek nie świecą się diody przy naciskaniu przycisków (padł układ lub jakiś scalak na płytce??). czy ktoś zna jakiegoś dobrego magika z okolic Pruszkowa, który sprawdzi mój pilot w kluczyku oraz go zaprogramuje z modułem komfortu od nowa?? oraz będzie mógł mi zrobić cały zapasowy kluczyk z immo. Byłem na placu Grzybowskim w Warszawie, ale cena jaką mi powiedziano zwaliła mnie z nóg. Co jeśli bym zakupił kluczyk z pilotem o takiej samej częstotliwości jaką mam oraz dorobił grot, to czy ktoś by mi zaprogramował immo w kluczyku z autem??
Kluczyk jak w załaczniku tylko z logiem Skody. Octavia 1.
pawelsosniak, Te "łezki" mają to do siebie, że padają wcześniej czy później a naprawa z reguły srogo kosztuje.. Jaką miałeś metkę pod baterią (kolor)? Może lepiej kupić z miejsca scyzoryk? Jak coś to pisz na PW.
VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Jeśli masz PIN licznika i nowy transponder to każdy kto ma VAGa Ci to zakoduje w 2 minuty. Jeśli nie masz PINu to trzeba np. VAG Commanderem wyciągnąć PIN z licznika i operacja przedłuża się do maksymalnie 10 minut Piszę oczywiście o immobilizerze.
Komentarz